Aquacaras

Azi, 29.01.2020

 

Referitor la activitatea societății S.C.Aquacaraș S.A. în Băile Herculane, de la începutul acestui an

vă comunicăm punctul de vedere al societății, prin intermediul unui

Comunicat de Presă

  • În ceea ce privește întreruperile frecvente de furnizare a apei în anumite zone ale orașului, acestea se datorează lucrărilor de comutare a distribuției apei pe noile rețele, finalizate și recepționate, în cadrul lucrărilor din proiectul :CS-CL-07 – REABILITAREA ȘI EXTINDEREA CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE, REȚELELOR DE DISTRIBUȚIE ȘI RETELELOR DE CANALIZARE ÎN CARANSEBEȘ ȘI BĂILE HERCULANE - ANTREPRENOR: AS. ELECTROSISTEM – HIDROCONSTRUCTIA.
  • S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă că , în toată această perioadă, probele de apă prelevate confirmă că apa furnizată este conformă cu prevederile Legii 458/2002, forma consolidată în 2017, pentru parametrii determinaţi conform secţiunii „ Monitorizare de control” şi poate fi consumată în siguranţă.
  • Privitor la modalitatea de citire a consumurilor, pentru toți utilizatorii din Băila Herculane, s-a luat hotărârea ca personalul AQUACARAŞ să efectuieze această operație. Nu mai este nevoie să fie date citirile de către client.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate  de-a fi cooperanți și de-a răspunde cu celeritate la solicitările utilizatorilor.

                              Conducerea S.C.Aquacaraș S.A.

COMUNICAT DE PRESĂ

 

         AZI, 22.01.2020, a fost semnat contractul

CS-CL-01 – CONSTRUCȚIA ȘI REABILITAREA SURSELOR DE APĂ ȘI A STATIILOR DE TRATARE A APEI POTABILE ÎN REȘIȚA, BOCȘA, ANINA, ORAVIȚA

 

Antreprenor:

                                 Asocierea S:C. EXPLO MINING COAL S.R.L.- S.C.ELECTRO EUROSTAR S.R.L.- S.C.GAVELLA COM S.R.L.

 

Val.contract:                                                                                                        11.498.670 lei

 

Termen de execuție:  19 luni.

 

Anunț Important!

 

aqu

         SC Aquacaraș SA, cu sediul social in Reșița, P-ta Republicii, nr. 7 , având în implementare și în curs de atribuire, contracte de lucrări și servicii, toate cu finanțare europeană, caută colaborator cu experiență, in domeniul achizitiilor publice , pentru contracte derulate pe fonduri europene.

       Ofertele se depun la sediul actual al societății Aquacaraș SA:Reșița str.Fântânilor nr. 1,  in perioada 17.01.2020 - 23.01.2020 inclusiv.

                                 Relații suplimentare, se pot obține la numărul de telefon: 0785.439.467