Aquacaras

ANUNȚ

– Facturare pe baza unui CONSUM ESTIMATIV sau  pe baza AUTOCITIRII-

Stimați abonați,

Având in vedere contextul epidemiologic creat de pandemia Covid 19 și instituirea stării de urgență la nivel național, pentru protejarea utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare precum și a personalului propriu, prin limitarea deplasărilor in teren:

S.C. AQUACARAS S.A. anunță că, pentru consumatorii casnici ( exceptând locuitorii din cadrul asociațiilor / condominiilor) , facturile de apă vor fi emise pe baza unui consum estimativ, raportat la media consumurilor ultimelor 3 luni. Regularizarea consumului de apa se va realiza in prima luna după încetarea stării de urgenta, prin citirea contoarelor.

Toți utilizatorii serviciilor noastre:

• consumatorii casnici individuali
  • persoane juridice inclusiv agenții economici care și-au restrâns /încetat activitatea

sunt invitați sa transmită pe propria răspundere, indexul contorului sau consumul lunar de apă estimat, pe  adresele de e-mail ale fiecărei exploatări sau la numărul  de telefon aferent:

• Reșița                    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,              sau   0722 333 755
  • Caransebeș           caransebeș@aquacaras.ro        sau  0255-516321
  • Bocșa                    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                  sau  0255-525034
  • Oravița                  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                sau  0255-574235
  • Anina                     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                  sau  0255-240093

menționându-se numele utilizatorului, codul de client (acesta se regăsește pe factură, in partea dreaptă, sus), adresa locului de consum si cantitatea de apă citită sau estimată.

Vă asigurăm că, S.C. AQUACARAS S.A. va face eforturi pentru a asigura continuitatea furnizării serviciilor de apa si de canalizare.

Ne adresăm dumneavoastră, clienții noștri, cu rugămintea de a achita cu celeritate, facturile emise de societatea noastră.

Va mulțumim pentru înțelegere.                                                                                           Conducerea S.C. AQUACARAS S.A.