Locul I – SC Aqua Caraș SA la concursul profesional Stan Vidrighin Editia a3-a Timisoara

LOGO color ro- redimensionat

 

            Locul  I – SC Aqua Caraș SA la concursul profesional Stan Vidrighin Editia a3-a Timisoara

12 echipe, a câte doi instalatori, salariați ai mai multor companii de apă din România, au luat startul competiției , pe o platformă special amenajată la stația de epurare. Probele de concurs au constat în execuția unui branșament într-o conductă sub presiune, a unui racord de canalizare și inspecția video a conductei. Ultima probă este o noutate introdusă la această ediție, folosită în practica reală la depistarea branșamentelor ilegale.

              Viteza, dar și calitatea execuției au fost punctate de juriul format din teoreticieni și practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. ing. Ion Mirel, conf. dr. ing. Constantin Florescu, Nicolae Păcurar (HTI), Marius Pop (Funke) și Mădălin Piescu (Aliaxis).

Câștigătorii ediției 2017 a concursului Stan Vidrighin au fost: locul  I -SC Aqua Caraș SA, locul II – Compania de Apă Arad, locul III – Compania de apă Someș (Cluj).

Din partea companiei   SC  AQUACARAS SA  au participat  :

Alexandrescu  Oprita – Sc Aquacaras Sa Exploatarea Resita

Marcu Sandel – Sc Aquacaras Sa Exploatarea Resita

Repede  Daniel  – Sc Aquacaras Sa Exploatarea Bocsa

Stroia Mihai – Sc Aquacaras Sa Exploatarea  Moldova Noua

Ursulescu Ion  – Sc Aquacaras Sa Exploatarea Caransebes

Concursul, parte a evenimentului Eco-Impuls, organizat de societatea Aquatim, Fundația Aquademica și Universitatea Politehnica Timișoara, a câștigat tot mai multă popularitate în rândul angajaților companiilor de apă, cu responsabilități în mentenanța rețelelor de apă și canalizare.

 20171006_091246

Footer

PDF24 Tools    Send article as PDF