Comunicat

Comunicat

    Stimați utilizatori,

     Vă aducem la cunoștință că, în data de 28.12.2019 am fost nevoiți să intervenim, cu celeritate, la o avarie a conductei magistrale, ce alimentează cu apă zona centrală a mun. Reșița. Avaria a avut loc în zona Podului Cultural. Dificultatea intervenției, vechimea conductei, poziția spărturii,  au ridicat probleme tehnice deosebite, prelungind timpul de remediere, estimat inițial.

Dorim să precizăm că gestionarea deciziilor legate de oportunitatea unei intervenții, este hotărâtă de către tehnicienii și specialiști, ce sunt angajați ai societății de zeci de ani. Alegațiile referitoare la ingerința ocultă a politicului, în managementul firmei, sunt tendențioase și lipsite de substanță.  

   Ne cerem scuze, dumneavoastră, clienților noștri, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin întreruperea furnizării apei potabile . Apariția unor avarii este independentă de voința noastră.

   Prin acest comunicat, nu dorim să ne exonerăm de responsabilitatea și obligațiile ce ne revin, în calitate de furnizor de servicii. Ne asumăm răspunderea pentru deficiențele legate de comunicarea rapidă a iminentei sistări a furnizării apei, promițându-vă că, pe viitor, vom remedia disfuncționalitățile în relația cu voi, clienții noștri. 

 

 

Purtător de Cuvânt,

Aurel Ciurel,

 

Footer