AQUACARAS S.A.  vine în sprijinul clienților săi, pentru plata facturilor online aferente serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, prin punerea la dispoziție, gratuit, a platformei Aqmeter.

Prin intermediul aplicației Aqmeter, clienții au acces ușor, în orice moment, la următoarele facilități:

– actualizarea datelor de contact;

– vizualizarea / descărcarea facturilor de apă și canalizare;

– plata on-line a facturilor emise;

– primirea facturilor în format electronic.

De asemenea, utilizatorii aplicației își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte cu un singur cont, pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin e-mail.

Pentru crearea unui cont in aplicația Aqmeter, utilizatorii trebuie să parcurgă urmatorii pași:

1. Accesați portalul web la adresa https://app.aqmeter.com/register sau instalați aplicația mobilă Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store , apoi apăsați pe “Creează cont nou”.

2. Introduceți o adresă validă de e-mail și definiți o parolă suficient de puternică, apoi apăsați pe “Creează cont”.

3. În rubrica “Adaugă contract”, alegeți “AQUACARAS S.A.“.

4. Folosind informațiile de pe ultima dumneavoastră factură AQUACARAS SA,introduceți codul client și numărul de factură, apoi apăsați pe “Verifică”, pentru verificarea corectitudinii datelor, și pe “Adaugă”, pentru a finaliza procesul de înregistrare și adăugare contract.

5. După înregistrarea cu succes în portalul Aqmeter, confirmați noul cont prin accesarea linkului de confirmare primit prin e-mail, la adresa furnizată.

6. După confirmarea contului, veți putea folosi datele de conectare stabilite anterior pentru a intra în contul dumneavoastră.

Pentru toate autentificările ulterioare, abonatul va introduce datele de logare setate, respectiv adresa de e–mail și parola.

Aplicația se adresează tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu AQUACARAS S.A.

Abonații care doresc să beneficieze de primirea, pe adresa de e-mail, a facturii lunare curente, pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare, trebuie sa efectueze următorii pași:

1. Crearea unui cont online (vezi pașii anteriori);

2. Accesarea paginii Contracte, iar acolo alegerea contractul pentru care se dorește activarea facturii electronice.

3. Înregistrarea pentru primirea facturii în format electronic, prin bifarea opțiunii “Factura electronică” și specificarea adresei/adreselor de email la care doriți să vi se trimită factura electronică.

Principalele beneficii ale primirii prin e-mail a facturii  pentru servicii de alimentare cu apă și canalizare, sunt:

– Reducerea duratei de transmitere – recepție a facturii – scăderea la minim a timpului de distribuție fizică a facturii;

– Rapiditate în luarea deciziei de efectuare a plății: odată ce factura v-a fost comunicată aveți posibilitatea efectuării plății în acel moment sau conform termenului de plată agreat prin contract;

– Acces în timp real la informații – posibilitatea vizualizării facturii imediat ce aceasta a fost emisă;

– Arhivarea electronică a facturilor cu impact minim asupra mediului înconjurător;

– Gratuitatea serviciului

Alătură-te demersului nostru de a proteja natura și activează acum factura în format electronic!