Descarcă aplicația din:

AQUACARAS S.A. vine în sprijinul clienților săi oferind posibilitatea plății online a facturilor pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare. Această nouă facilitate este oferită gratuit, prin platforma Aqmeter. Aceasta poate fi accesată la adresa https://app.aqmeter.com/register sau prin instalarea aplicației mobile Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store.

Clienții AquaCaraș S.A. care aleg să se înroleze în platforma Aqmeter vor putea vizualiza facturile și toate informațiile legate de situația contului de client în cel mai facil mod posibil. Aceștia vor primi factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare imediat ce este emisă, pe e-mail, și vor putea face plata direct din aplicație, economisind timpul pierdut pentru a se deplasa la casierie.

Toți utilizatorii își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte printr-un singur cont și pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin e-mail.

 

Aplicația se adresează tuturor clienților persoane fizice, reprezentanților legali ai societăților comerciale și ai instituțiilor publice care au încheiat un contract direct cu AQUACARAȘ S.A. Aplicația poate fi utilizată și de reprezentanții asociațiilor de proprietari pentru plata online a facturilor în numele locatarilor pe care îi reprezintă.

FĂ-ȚI CONT PE PLATFORMA AQMETER ȘI PARTICIPĂ LA TOMBOLĂ!

Punem la bătaie 15 premii constând în aparatură IT, electrocasnice și vouchere valorice.

AQUACARAȘ SA încurajează toți clienții să utilizeze noua facilitate pusă la dispoziție și să-și creeze cont pe platforma Aqmeter.

Clienții care își fac cont pe platforma Aqmeter până la 31.12.2023 participă automat la TOMBOLA organizată de AQUACARAȘ SA. Punem la bătaie 15 premii, la trei categorii:

1 – Persoane fizice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;

2 – Persoane juridice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;

3 – asociațiile de proprietari – 5 vouchere cu valoare de 1.000 lei pentru plata consumului de apă facturat de AQUACARAȘ SA.

Detalii concurs

CINE PARTICIPĂ LA CONCURS?

La extragere participă toți clienții AQUACARAȘ SA ce se înrolează pe platforma Aqmeter până la 31 decembrie 2023.

Sunt excluse de la concurs conturile generate pentru clienții angajați în cadrul SC AQUACARAȘ SA și cele generate pentru instituțiile publice.

 

PREMII

Premiile puse la dispoziție sunt:

 

1 – Persoane fizice – 5 premii: un televizoar, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, 1 aspirator;

2 – Persoane juridice – 5 premii: un televizoar, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, 1 aspirator;

3 – asociațiile de proprietari – 5 vouchere cu valoare de 1.000 lei pentru plata consumului de apă facturat de AquaCaraș SA.

 

DATA EXTRAGERII

Extragerea va fi organizată la sediul AquaCaraș SA, din Reșița, Strada Fîntînilor, nr. 1B, cod 320060, Caraș-Severin, România, în 5 ianuarie 2024.

MODALITATEA DE EXTRAGERE

Extragerea va avea loc manual, din două boluri pentru fiecare categorie. Un bol va conține conturile participante/categorie și cel de-al doilea va conține premiile.  Se va extrage contul câștigător și premiul aferent acestuia, separate pentru fiecare categorie. Câștigătorii vor putea ridica premiile de la sediul AQUACARAȘ S.A.

EXTRAGEREA VA FI TRANSMISĂ ONLINE, PRIN INTERMEDIUL PRESEI LOCALE.

Cum îţi creezi cont pe platforma Aqmeter?

Accesează platforma Aqmeter aici sau instalează-ți aplicația mobilă Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store, apoi apasă pe “Creează cont nou”.

Introdu o adresă validă de e-mail și definește-ți o parolă suficient de puternică, apoi apasă pe “Creează cont”.

În rubrica “Adaugă contract”, alege “AQUACARAS S.A.”.

Folosind informațiile de pe ultima ta factură AQUACARAȘ SA, introdu codul client și numărul de factură, apoi apasă pe “Verifică” pentru verificarea corectitudinii datelor și pe “Adaugă” pentru a finaliza procesul de înregistrare și adăugare contract.

După înregistrarea cu succes în portalul Aqmeter, confirmă noul cont prin accesarea linkului de confirmare primit prin e-mail, la adresa furnizată.

După confirmarea contului, vei putea folosi datele de conectare stabilite anterior pentru a intra în contul tău.

Pentru toate autentificările ulterioare, abonatul va introduce datele de logare setate, respectiv adresa de e-mail și parola.

Abonații care doresc să primească factura lunară curentă pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare pe adresa de e-mail trebuie să urmeze următorii pași:

Să-și creeze un cont online

(vezi pașii anteriori)

Să acceseze pagina "Contracte"

și să aleagă contractul pentru care se dorește activarea facturii electronice.

Să se înregistreze pentru primirea facturii în format electronic,

bifând opțiunea “Factura electronică” și specificând adresa sau adresele de e-mail la care doresc să li se trimită factura electronică.