Vrei să fii luat în seamă? ..Aruncă o pisică moartă, peste gard, în curte la Aquacaraș!

         

După o rețetă simplă, strămoșească, când se lansează la apă un conglomerat-verde, eminamente pur, precum apa din aval de București, trebuie facute valuri, zgomot, praf…să se nască ”țunami”-uri în jurul său! E nevoie să se arunce alegații…pentru a declanșa sarabanda replicilor și a re-re-replicilor. În caz contrar, nimeni nu va lua-n-seamă noul actor ce intră-n-scenă.

           

 Păi cum?…să susții că, Consiliul Județean, a luat un împrumut …pe care Aquacaraș l-a făcut praf!…FALS!

Împrumutul e de 23,3 mil. lei.…a fost garantat de către Consiliul Județean-CS, în aprilie 2018, cu o perioadă de grație de 3 ani, iar rambursarea creditului va începe în aprilie 2021.

Banii pot fi folosiți…DOAR pentru Cofinanțarea la

                ”Fazarea Proiectului de Înbunătățire a Rețelelor de Apă și Canalizare din jud. Caraș-Severin”, derulat prin POIM. 

    Practic, ”batem toaca de două ori…pentru..”. Sunt informații publice pe care, la vremea respectivă, le-am făcut cunoscute. 

                

     Nu dorim, sub nici o formă, să începem meciuri de ping-pong cu nimeni!…Avem destule probleme stringente și rugoase!…greu de surmontat: avarile rețelelor de distribuție a apei și a celor de canalizare..cursa contra-cronometru a atribuirii și derulării proiectelor, perturbarea activității de către pandemie…OARE, crede cineva că, avem plăcere și disponibilitate să participăm la dueluri cu politicienii?

NU…clar că, NU!